Kunnen wij niet zo'n huis kopen

21 augustus 2022

Reactie van ons gezin: ”kunnen wij niet zo’n huis kopen?”

Dit om te illustreren hoe geweldig wij het hebben gehad in Casa Santa Maria Nuova.

We kunnen alleen maar spreken in superlatieven als we het hebben over de luxe, het comfort, de zeer smaakvolle inrichting, de tuin met daarin alle mogelijk denkbare luxe tuinmeubelen, het zwembad en het geweldige uitzicht en niet vergeten de loggia.

Maar ook de afwezigheid van het drukke toerisme en de authentieke sfeer, de vriendelijkheid van de mensen heeft ervoor gezorgd dat we enorm genoten hebben.

Bedankt voor de prettig verlopen communicatie. Wat ons betreft krijgen jullie een dikke 10!

Familie Hogenkamp

Een prachtig volledig ingericht huis met heerlijk zwembad

27 juli 2022

Wij hebben genoten van het heerlijke huis met een goed uitgeruste keuken . Alles aanwezig om heerlijk te koken. Het zwembad was geweldig en veel gebruikt bij warm weer.

Aardige ontvangst meneer!

Het uitzicht verveelt niet!

Een fantastisch huis om de vakantie door te brengen!

Fam Berg

Een prachtig huis op een geweldige lokatie

4 augustus 2021

Wij hebben genoten van onze week in dit prachtige huis. Het uitzicht op het stadje Ostra Vetere was adembenemend en zowel overdag als in de avond een genot om naar te kijken. Het huis zelf is van alle gemakken voorzien en voelt aan als een “thuis”. Ook de bedden zijn erg comfortabel. Er is een heerlijk groot zwembad en we hebben veel gebruik gemaakt van het volleybal-net in het water. De omgeving is prachtig en je bent binnen een half uurtje op het strand. Wij hebben een heerlijke week gehad en zouden dit huis zeker aanraden.

Familie Even, IJsselstein

Een plekje waar we verliefd op zijn geworden!

9 augustus 2019

Wat hadden we een zalige vakantie in een bijna-perfect huis. Gelegen op een werkelijk idyllische plek met prachtig uitzicht op de heuvels met akkers en het dorpje Ostra Vetere. Het huis is van alle gemakken voorzien. Er staan in alle slaapkamers ventilatoren, heerlijke bedden, mooi linnen. In de keuken is ruim voldoende linnen aanwezig, zodat je niet de hele vakantie met één theedoek en vaatdoekje hoeft te doen, fijn! Dat komt ook doordat de verhuurders niet alles achter slot en grendel opbergen en als je iets nodig hebt (kruiden, een plastic zakje , een pleister) je dat ook kunt vinden, top! Het huis voelt onmiddellijk aan als thuis. Mooie eigentijdse inrichting en kleuren. Een kleine kanttekening; met iets luxer buitenmeubilair (stoelen eethoek) en comfortabele ligbedden was het huis helemaal perfect geweest. Een plekje waar we verliefd op zijn geworden!

Peter en gezin

een 10!

9 augustus 2019

Heerlijk huis op een prachtige plek!

Wim-Arie en gezin